01 مهر 1401

در خصوص عدم تمکین و تنظیم لایحه

دسته بندی : خانواده | تمکین
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام دردعوای تمکین باتوجه به ادله های بنده که محکونیت همسرم در دادگاه کیفری سال گذشته به شلاق وجریمه وتعلیق بخاطرتهدید .وضرب وحرح مجددایشان هم اکنون و داتثشتن نامه پزشک قانونی و پیگیری در دادکاه کیفری که هنوز رای صادرنشده.قاضی بنده را ملزم به تمکین کرده بدلیل نداشتن عذرموجه.مگه میشه این ادله موجه نباشه؟؟؟در دادگاه تجدید نظر چه دفاعی بزنم.درصورتی که هیچ اشاره ای به رای دادگاه قبلیبرای تهدید نکرده.وگفتن صرف ی نامه پزشک قانونی عذرموجه نمیباشد.اگر ناشزه بشم حق طلاق باازدواج مجدد زوج میتونم بکیرم.پرونده مهریه هم در حال اجراس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورت خوف ضرر مالی جانی میتوانید تمکین ننمایید جهت تنظیم لایحه تماس بگیرید