01 مهر 1401

سوال در خصوص توقیف سه دانگ منزل جهت مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
وقت شما بخیر
همسرم از بنده وکالت طلاق بلا عزل دارند و اقدام کردن برای طلاق ما یک اپارتمان ۳ دانگ به نام بنده و ۳ دانگ به نام ایشان داریم ایا همسرم میتواند ان ۳ دانگی که برای بنده میباشد به عنوان مهریه خود بردارد یا بعد فروش چه طور متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در صورتیکه صرفا دارایی شما همان سه دانگ منزل باشد خیر نمیتواند در صورتیکه ایشان دادخواست فروش ملک فوق را بدهد میتواند مبلغ فروش را در صندوق دادگستری توقیف نماید .در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید