02 مهر 1401

طرح سوال بنحو مبهم درخصوص بازنشستگی پیش از موعد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به صدور حکم بازنشستگی طبق ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات تسهیل نوسازی کشور
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من ۶۲ سال سن دارد و ۱۰ سال سابقه بیمه و مشغول به کار در دهیاری روستا می باشد برگه کارگزینی رو بردم بیمه برای اینکه ددخواست بازنشستگی زودتر از موعد بدم میگن چون نوع قراردادش محدود و معین هست یعنی کارمند بیمه به حساب میاد و تحت هیچ شرایطی نمیتونه قبل از ۲۰ سال بازنشسته بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی سوال شما دراین خصوص مشخص نمی باشد لطفا سوال خویش را مجددا به نخو دقیق و واضح مطرح نمایید. موفق باشید