02 مهر 1401

خریداری از روستا ایا وراث مالک می توانند ادعای مالکیت پس 40سال تصرفات مالکانه داشته باشند و یا خیر

دسته بندی : حقوقی | املاک
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تو روستا زندگی میکنم پدر من به مدت ۴۰ سال قبل یک زمین زراعی ابی از روستا خریداری کرده و من چند سال قبل همسن زمین را از پدرم خریداری کردم الان پسر عمو های فروشنده بعد ۴۰ سال از تهران اومدن میگن ما وارث این زمین هستیم ایا ارزش وکیل گرفتن داره یا نمیتونن کاری بکنن ما به اندازه ۴۰ سال عمرمون رو تو این زمین گذاشتیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درخصوص پرونده شما بدون بررسی سوابق و مدارک به صورت دقیق امکان پذیر نمی باشد ولیکن به صورت کلی حسب اظهارات شما مبنی بر خریداری زمین از روستا! ابتدا باید مشخص نمایید ۱-منظور از روستا دهیاری، شورای روستا و یا نهاد دیگری است؟ ۲-ملک دارای سابقه ثبتی است؟ ۳- مرجع واگذاری به شما ایا صلاحیت واگذاری داشته یا خیر؟ درصورت عدم صلاحیت مرجع واگذاری و مالکیت رسمی زمین توسط مورث مدعیان امکان رفع تصرف و سلب مالکیت شما حتی باوجود سابقه تصرف 40ساله می باشد بنابراین به شما توصیه می شود از راهنمایی های یک وکیل به صورت حضوری و یا حداقل تلفنی استفاده نمایید موفق باشید.