03 مهر 1401

فسخ نکاح از طرف زوج ودرخواست مهریه از طرف زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سوال اول:سلام من مهریمو گذاشتم اجرا ۴۰۰ سکه عندالمطالبه سه دنگ خونه رو توقیف کردم این سه دنگ خونه توش زندگی می‌کردیم و سه دنگ دیگش ب نام باباشه خونه ۱۶۰ متر و سه دنگ حدودا ۳ میلیارد میارزه همسرم دانشجو هستن به من گفتن چون مال مشاع و با سه دنگ نمیتونه زندگی کنه مستثنیات دین نیست میخواستم ببینم چن درصد احتمال داره مستثنیات دین باشه؟ و اینم بگم الان اونجا زندگی نمیکنه خونه پدر و مادرش
سوال دوم:موضوع دیگر اینکه ایشون در خواست فسخ نکاح بخاطر جراحی اسکولیوزی ک داشتم قبل ازدواج کرده و الان ۲ سال و نیم از ازدواج و ۲ ماه هم زندگی مشترک داشتیم میگذره و ب دروغ گفته که من تو این دوماه فهمیدم ک نمیتونه وظایف عام و خاص زناشویی انجام بده و پنهان کردن بیماری در صورتی ک از ایشون قبل عقد امضا گرفتیم و اصلا هم چنین چیزی نیست آیا اگر فسخ نکاح بشه مهریه ساقط میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر بتوانید با شهادت شهود یا استشهادیه محل زندگی کنونی وی را اثبات نمایید که در اپارتمان مذکور زندگی نمی کند از مستثنیات خارج میشود و میتواتید به مزایده بگذارید در مورد فسخ نکاح اگر دستنوشته دارید منتفی مییاشد درصورت نیاز به راهنمایی بیشتر از تماس تلفنی استفاده نمایید