02 آذر 1399

در دادگاه تمکین چه سوالی پرسیده میشود؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده سه سال هست در عقد با خانوم میباشم و ايشان دوشيزه نيستند سال گذشته قصد داشتم مراسم عروسی بگیرم بهمین خاطر تالار رزرو کردم و منزل را رهن کردم تا٩/١ امسال، پدر ایشان عروسی را سال گذشته به بهانه اختلاف کنسل کردن و من هم یکسال اجاره منزل خالی را داده ام و کلن زیر حرفاشون زدن این اواخر خانوم فهمیده که اشتباه کرده و منزل نیومده با پیام دادن و منزل ما امدن سعی در وانمود کردن به تمکین از بنده را داشتند و اخطاريه قانوني بابت پرداخت مهريه و نفقه به من دادند من هم تقاضای تمکین دادم .تو دادگاه تمکین چه سوالی پرسیده میشود؟آیا خانوم را موظف به تمکین از من میکنند؟ممکن هست تمکین من رد شود؟لازم بذکر است یک منزل مستقل و مناسب دیگر با کلیه امکانات را فراهم کرده ام برای تمکین کردن ایشان.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر عدم دوشیزه بودن زوجه به واسطه شما نباشد و در عقدنامه. دوشیزه قید نشده با طرح دادخواست تمکین و ارایه مدارک منزل استیجاری و اثاث البیت که البته کارشناس یا نماینده اجرای احکام در زمان اجرای حکم تمکین از محل زندگی بازدید می نمایند و در صورت تایید زن ملکف به حضور در منزل مشترک است و اگر حضور نیابد وی مستحق نفقه نیست اما اگر زمان عقد دوشیزه بوده و بعدا به واسطه رابطه با شما بکارت را از دست داده پس دادخواست تمکین به نفع شماست و ایشان حق استفاده از حق حبس برای دریافت مهریه ندارد مهم ترین سوال از زوجین در تمکین اینکه ایا در دورتن عقد رابطه داشته اند یا خیر ؟ اگر زوجه منکر شود از دادگاه تقاضای معرفی به پزشکی قانون را بنمایید