04 مهر 1401

سوال در خصوص روابط کارگر و کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اینجانب انباردار انبار ضایعات یه شرکت دولتی هستم که ۱۸سال سابقه کار در این شرکت را دارم یه پیمانکاری از این واحد ما با مجوزهای بازرگانی شرکت ضایعات خریداری انجام می‌دهدکه قسمتی از این ضایعات را خودش می‌خرد وقسمتی دیگر را باید فرآوری کند وبفرستد برای ریخته گری همان شرکت خودمان حدود ۴ماه پیش این پیمانکار به بنده مبلغی راصحبت کرد که اگر ماشین باری را که باید ببرد به ریخته گری شرکت را واسه خودش ببره از من خواست که فرم خروج آن را پاره کنم که ردی از آن نباشد بنده قبول کردم ولی فردای آن روز متوجه شدن که این بار داره به سمت شهری دیگه میره از طرف حراست شرکت که اطلاعات وارد عمل شد وبنده را هم خواستن من توضیحاتی را به آنها دادم وگفتم که سندو مدرک این بار طبق اصول وروال کار ثبت شده وبه من گفتن شما به عنوان شاهد ودادن شهادت اینجایی وتمام شد ولی بعداز گذشت ۳ماه از این قضیه بنده از طرف رئیس شرکت از را بدون هیچ دلیلی معلق از کارشدم وبعداز چندبارالتماس کردن خواستن بنده رابفرستن چندتا کیلومتردورتر از شهرم وسرانجام به من کار خدماتی پیشنهاد دادن ولی بنده قبول نکردم که شخصیتم را زیرپای بذارم الان بلاتکلیفی خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید علیه کارفرما به علت تعلیق بدون مجوز در هیئت حل اختلاف کارگر و کار فرما شکایت نمایید .