02 آذر 1399

گرفتن بیمه کار در شرایط سخت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من حیاتی هستم حدود۳۷ سال کار کردم وبا تایید استان و دیوان عالی ۱۵ سال کار سخت بوده که ۷ سال در ریخته گری کار کردم ولی چون چند سالی است تعطیل شده ۱ سال بیشتر کار سخت قبول نکرده و میگه ۴ درصد بابت کار سخت را خودت باید پرداخت کنی ودر بازنشستگی اینجانب تعلل میکند من چکا ر کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چنانچه تعالی در خصوص احتساب مشاغل سخت وجود دارد می توانید از تصمیم مربوطه در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.