04 آذر 1399

الزام به تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، خسته نباشید،
حکم قطعی الزام به تنظیم سند خودرو را دریافت نمودم و درخواست صدور اجراییه و فیش هزینه اجرایی ۶ هزار تومان را به شعبه تحویل دادم و داخل سامانه دیدم که ۲۴ ام اجراییه صادر شده است، اما ابلاغ نشده است و پرونده اجرای احکام نیز تشکیل نشده است، خواستم بپرسم آیا باید مراجعه حضوری داشته باشم ؟ یا درخواست یا لایحه ای بفرستم ؟
چون دادگاه در قشم هست و من تهران هستم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم پس از درخواست صدور اجراییه از سوی شما ، انجام امور اجراییه اعم از صدور و ابلاغ با مدیر دفتر است بنابراین اکنون که اجراییه صادر شده ابلاغ الکترونیکی نیز باید توسط مدیر دفتر انجام شود چنانچه تا یک هفته آینده در سامانه نتیجه ابلاغ دیده نشد از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ای با موضوع پیگیری ابلاغ اجراییه به دادگاه ارسال نمایید