06 مهر 1401

طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر همسرم خیلی اذیتم میکنه واسرار داره من دنبال کارای طلاق برم وخودش نباشه میخواستم بدونم میتونم درخواست طلاق غیابی بدم وهمه حق وحقوقم روببخشم چون نمیخواد جلسات رو شرکت کنه اگر چنین چیزی امکان داره چقدر زمان میبره تا رای طلاق صادربشه واگربخوام بابتش وکیل بگیرم چقدر هزینه داره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی طلاق به درخواست زوجه مشروط به اثبات مواردی از جمله ترک انفاق، عسرو حرج و... می باشد. درصورت توافق طرفین به طلاق سریعترین و بهترین دادخواست طلاق توافق می باشد که بسته به شلوغی و تعداد پرونده های دادگاه محل سکونت بین2الی6ماه زمان میبرد. درصورت عدم تمایل همسرتان جهت حضور در دادگاه میتواند وکالت طلاق به شما و یا وکیل دادگستری دهد. حق الوکاله توافقی می باشد. موفق باشید.