07 مهر 1401

مطالبه وجه چک و تقسیم ترکه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید ببخشید پدرم فوت شده فردی از پدرم چکی داشته که بعد از فوت گواهی عدم پرداخت گرفته و از دادگاه از ما مطالبه کرده میخواستم بپرسم با وصف فوت پدرم و قبولی ترکه از طرف ما خسارت تاخیر تادیه تا چه زمانی است؟و سوال دیگه‌ ایا قبولی یا رد ترکه به خسارت تاخیر تادیه ارتباط دارد؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرم و صرفا اگه متوفی مالی داشته باشد از اموال متوفی پرداخت می شود و نداشته باشد ورثه مسعولیتی در پرداخت بدهی متوفی ندارن