08 مهر 1401

ازدواج مجدد زوجه و تضمین زوجه جدید

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ی خانم ۳۰ ساله مجرد هستم با اقایی اشنا شدم ک ۳۲ سالشه و سه ساله از خانمش طلاق عاطفی گرفته ینی خانمه ول کرده رفته و اقا هم هرچی تلاش کرده برشگردونه برنگشته، و‌طلاقشم نمیده چون میگه نمیخوام مهریه بدم،البته الان داره قسطی میده و اونم درخواست طلاف نداده ک‌مجبور نشه ببخشه، حالا این افا میشه بیا با من ازدواج کن ک اون بره، ولی من میترسم اون جای این‌ک بره برگرده و‌تمکبن بخواد،حالا سوال من اینه ک اولا چطور از این اقا ضمانت بگیرم ک‌ برنگرده ب زن اولش ،و اگر برگرده حق و حقوق من چی میشه؟ چون خودس میگه اگه هم اون برگرده من‌نمیخوامش نهایتا براش ی خونه میگیرم تنها زندگی کنه!! خونواده‌ی اقا هم‌درجریان ارتباط ما هستن و قراره بیان خاستگاری،اما من میترسم ،اگ برگرده این اقا حتما باید باهاش رابطه جنسی داشته باشه یا ن؟ یعنی میتونه شکایت کنه بگه شوهرم تمکبن نکرد؟! لطفا واضح‌جواب بدین من چکار کنم اصلا قبول کنم یا ن!! اگه قبول کنم‌شرطم چی باشه و چی ضمانت میکنه ک‌اقا برنگرده ب زندگی قبل!؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم زوج اگر بدون اجازه زن اول اقدام به ازدواج نماید زن اول میتواند درخواست طلاق نماید و مهریه نیز دریافت کند نسبت به موضوع ازدواج شما درصورتی که ازدواج صورت پذیرد زن اول باز گردد باید با موضوع دو همسری کنار امده ویا طلاق را بخواهید تضمین شما مهریه و اقرار نامه یا وکالت در طلاق میباشد