08 مهر 1401

مطالبه مهریه و توقیف منزل مسکونی

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر...خانمی هستم سال ۷۸ازدواج کردم با مهریه ۱۵۰۰سکه بهار ازادی میخواستم شوهرم یه خونه داره بنامش که توی همون خونه زندگی میکنه ایا میتونم مهریه ام رو به اجرا بزارم وبجای مهریه خونه رو بگیرم ممنون میشم پایخگو باشید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درصورتیکه همسرتان همان یک واحد مسکونی را دارا بوده و متناسب با شان ایشان در حالت اعسارشان باشد جز مستثنیات دین بوده و امکان توقیف ان متاسفانه نمی باشد. موفق باشید.