09 مهر 1401

پرداخت حق بیمه توسط کارگاه دوم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر 28 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم ایا می توانم با پرداخت بیمه دومی از شماره کارگاه دیگری به عنوان مشاور یا کار دوم تاثیری در مستمری بازنشستگی داشته باشم .اگر جواب مثبت می باشد لطفا برای بیمه دوم راهنمایی فرمایید (مراحل اداری وثبت نام احتمالی ) میانگین 2 سال اخر من طبق سایت با توجه به اینکه حدود 9 ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده ام والان 11 ماه هست که مشغول به کار هستم مبلغ 4500000 تومان می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی جهت محاسبه پرداخت حقوق بازنشستگی بیمه پرداختی 2سال اخر ملاک می باشد و پرداخت بیمه توسط دو کارگاه قانونا منعی ندارد ولیکن با عنایت به شغل جنابعالی درصورتیکه درحال حاضر سقف بیمه پرداخت گردد عملا پرداخت بیمه دوم سودی نخواهد داشت بنابراین ابتدا حداکثر سقف بیمه خویش را از اداره بیمه سوال نموده و اقدام مقتضی نمایید. موفق باشید.