09 مهر 1401

قید منزل مشاعی در لیست سیاهه جهیزیه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا خانه ای که 3 دنگ آن به نام زوجه است در صورت نامه جهیزیه باید قید شود .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام واحترام کاربر گرامی خیر نیازی نمی باشد لیست جهیزیه صرفا اقلام و اسبابی می باشد که خانم به عنوان جهیزیه به منزل مشترک می اورد. امضای داماد و دو نفر شهود (از اقوام و اشنایان خانم) ذیل لیست را امضا نمایند. موفق باشید