09 مهر 1401

محاسبه تاخیر تادیه چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میشه خواهش کنم نحوه محاسبه و فرمول و یا نرخ جهت مبلغ خسارت تاخیر و تادیه را بفرمایید .
مبلغ چک 290 م تومان بوده و سرسید چک 98 و پرداخت در سال 1401میبیایست انجام بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی جهت محاسبه تاخیرتادیه چک باید ماه سررسید و تادیه را بیان نمایید. جهت محاسبه میتوانید از قسمت محاسبات اقدام فرمایید. موفق باشید