09 مهر 1401

استخدام کارگر در روستا

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من سال ۹۱ زدواج کردم و از همون سال تقریبا شروع کردم در روستا مغازه زدم و شروع ب فعالیت کردم خانه پدریم در شهر میباشید و ما در رفت و امد مابین هستیم . تازگیا اطراف روستامون شرکتی ک داره فعالیت میکنه رفتم اونجا با رئیس شرکت صحبت و خواهش تمنا تا من رو بزارن سرکار چون روستامون سهمیه داره خلاصه دومته رفت و امد کردم تا رییس من رو پذیرفت تا در حراست اونجا کار کنم سه روز اونجا بودم تو اون سه روز دونفر از شورای روستا اومدن اونجا ک این اقا متعلق ب روستا نیست و باید در بیاد و ما خودمون نفرات داریم
خلاصه من دراومدم و هنوز کسی سرکار نرفته
من استشهاد محلی گرفتم از مردمان روستا ک من چند ساله اینجا مغازه دارم و ساکن هستم همه امضا کردن حتی نفر سوم شورا هم امضا کردن ولی رییس و نائب الرییس شورا امضا نمیکنه دهیار و بهداشت روستا هم امضا کردن
از اون جایی ک بخشدار نامه زده ک شورا حق دخالت در بکار گیری شرکت ها ندارن من میتونم کاری کنم ؟با اینکه استشهاد نامه رو اون دو شورا امضا نکردن
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عنایت به آیین نامه استخدامی دهیاری و سکونت شما امکان استخدام شما وجود دارد .مگراین که وفق ماده ۴- دارای شرایط ذیل نباشید داو‌طلبان استخدام در دهیاری باید دارای کلیه شرایط زیر باشند: الف- تابعیت جمهوری اسلامی ایران. ب- تدین به یکی از ادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران. پ- نداشتن کمتر از بیست سال تمام سن. ت- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران. ث- دارا بودن کارت پایان خدمت نظام و‌ظیفه یا معافیت دائم از آن برای متقاضیان مرد. ج- عدم اعتیاد به مواد مخدر و دخانیات. چ- دارا بودن حداقل گواهینامه پایان دو‌ره متوسطه (دیپلم). ح- حسن شهرت اجتماعی و نداشتن سابقه محکومیت جزایی مؤثر. خ- داشتن توانایی جسمی انجام کاری که برای آن استخدام می‌شود.