09 مهر 1401

چگونه حکم امین فرزند را دریافت نمایم

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام عقد موقت هستم باردار شدم شرایط گرفتن حکم امین موقت برای دریافت شناسنامه چیه همسرم بدلیل مسائل حیثیتی نمیتونن برای شناسنامه اقدام کنند اگر بخوام این حکم رو بگیرم نیازی به حضور پدر بچه در دادگاه هست یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بستگی به سن فرزند دارد اگر هنوز متولد نشده بعد از تولددبایدداز طریق دادگاه خانواده امین موقت را دریافت که شرط دریافت ان است که بتوانید غیبت پدر را اثبات نمایید