10 مهر 1401

مفقودی سند و اعتبار وکالت تفویضی

دسته بندی : حقوقی | وکالت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وکالت بلا عزلی به شخصی داده شده متاسفانه ایشان سند گم می کند و مجبور شدم سند المثنی بگیرم ایا با همین وکالت بلاعزلی که قبلا دادم و سند المثنی می تواند تفویض وکالت به شخص دیگری انجام دهد ؟
یا باید وکالت بلاعزل دیگری به ایشان بدهم که سند المثنی در ان قید شود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی وکالت قبلی صرفا بدلیل اخذ سند المثنی باطل نمی گردد و همچنان معتبر می باشد بنابراین پاسخ شما مثبت است و درصورت ذکر حق توکیل، امکان توکیل به غیر می باشد. موفق باشید