10 مهر 1401

سوال در خصوص مطالبه نفقه

دسته بندی : خانواده | نفقه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منوهمسرم داریم توافقی جدامیشم نامه غیرسازش رفته دفترخدمات غذایی ایشون اصلاحقی به من ندادن ازمهریه یانفقه هیچی دیروز نامه رفته خدامات غذایی میخام بدون تاچند ماه یاچندروزطول میکشه بعداین طلاق من تموم بشه بریم‌محضر وقتش چقدر بعداین من خرجی ندارم همسرمم نمیزاره برم سرکارمیخام بدون بعدچندروز طلاق من تمموم وامضامیشه ممنون میشم بگین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربرگرامی تقریبا سه الی چهارماه زمان خواهدبرد و در این زمان شما میتوانید مطالبه نفقه نمایید.همچنین بابت مهریه نیز میتوانید اجراییه صادر نمایید.