10 مهر 1401

میزان نفقه حسب شرایط چقدر هست؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وفت بخیر من لیسانس مدیربت دارم و خانه دار هستم ۱۱ سال هست که ازدواج کردم، وضعیت همسرم خونه داره، ماشین داره، شغلش مکانیک وضع خوبی داره، نفقه من چقدر هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ نفقه زوجه توسط کارشناس و با ارزیابی شرایط شغلی تحصیلی و اجتماعی تعیین می‌شود مواردی ک عرض کردید در تعیین نفقه حائز اهمیت هست میزان نفقه زوجه در حال حاضر توسط شورا ۱۲۰۰ تا ۲ میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود ک وفق شرایط متغیر خواهد بود موید باشید