11 مهر 1401

سوال در خصوص نقل انتقال ملک در فرض وصیت

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده پدرم زودتر از پدر بزرگم فوت کرده و بعد از اون پدر بزرگم چند زمین به عنوان سهم الارث به پدرم بین ما تقسیم کردن اما بعد ۲ سال یکی از همون زمین هایی که به ما داده بود رو به اون یکی نوه که پدره اونم از پدر منم زودتر فوت کرده بود داد یعنی یک زمین و به ۲ تا از نوه های پسری داد و ما این کارو داخل بنگاه انجام دادیم و همه امضا کردن حتی عمه و عموهام و خود پدر بزرگم اما برای دختر عموم و بردن دفتر اسناد رسمی حالا الان میخواستم از شما بپرسم آیا ما میتونیم این زمین و پس بگیریم یا نه چون تاریخ ثبتی ما زودتر از واسه دختر عموم هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه شما در انتقال به دختر همه حضور داشته و این عنل را تایید کرده اید امکان پس گرفتن وجود ندارد در غیر این صورت امکان پس گرفتن زمین وجود دارد .