11 مهر 1401

ًمانت از فروشنده جهت فروش زمین

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من زمینی دارم ک به صورت قولنامه هست مشتری برای زمین هست و قرار چک برای ۴۵ روز دیگ بدن و از من هم چک برای ضمانت میخوان ...زمین فعلا سند تک برگ نداره تا یک ماه دو ماه اینده سند تک برگ میشه ...برای صمانت خریدار چی باید بده ؟؟؟ایشان حتی از مدارک من عکس گرفتند و گفتند برای استعلام ...
میشه راهنمایی م کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم فروشنده نباید هیچگونه ضمانتی ارائه نماید مراقب باشید