11 مهر 1401

محاسبه مهریه به روز و تعیین مال

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید میزان مهریه ۲۰۰هزار تومن درسال۶۶ چقدر هست سال۱۴۰۰شوهرش فوت واقدام کرده.واینکه با وجود ماشین که سهل الوصوله میگه من ماشینونمیخوام وفقط از خونه میخوام مهریم رو بردارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی مهریه قابل پرداخت 146,412,730تومان می باشد. در نهایت خودرو و یا ملک به ایشان تعلق ندارد بلکه وثیقه دین می باشد و وجه نقد پس از ارزیابی مال و مزایده در اختیارشان قرار خواهد گرفت.ورثه به عنوان محکوم علیه میتواننددرصورت موافقت اجرای احکام هریک از خودرو (درصورتی که تکافوی پرداخت کل مهر را نماید) و یا ملک را معرفی نمایند و نیازی به رضایت و پذیرش محکوم له نمی باشد. موفق باشید.