15 آذر 1399

آیا پس از ترک صحنه تصادف بیمه خسارت را پرداخت می کند

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا جمالی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
چند وقت پیش بنده دنده عقب به یک ماشین که پارک بوده است زده ام با اینکه ماشین بنده بیمه شخص ثالث داشته است صحنه تصادف را ترک کرده ام حالا شخصی که به اتومبیلش خسارت خورده است شکایت نموده است . حالا چه اتفاقی می افتد؟ آیا در حال حاضر بیمه شخص ثالث خسارت را پرداخت می کند ؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتی که مقصر حادثه به هر طریق موثق از جمله گزارش کروکی افسر کاردان یا غیره محرز شود و به واقع صحت انتساب ضرر و زیان وارده به مسبب معلوم شود و در صورتیکه بیمه نامه شخص ثالث نیز منقضی نشده باشد بیمه موظف به پرداخت خسارت می باشد که حسب ماده 8 بیمه نسبی و تا سقف 12 میلیون تومان است