17 آذر 1399

پرداخت رهن و اجاره

دسته بندی : حقوقی | املاک
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام و احترام
من یه ملک رو به قیمت 150 رهن و 5 میلیون اجاره گرفتم. بعد به درخواست مالک مبلغ رهن هر بار 50 میلیون اضافه و از کرایه کم میشد. تا مبلغ 250 ماهی 1500 رو در داخل قول نامه نوشتیم ولی 50 میلیون اخر رو که رهن به 300 تبدیل شد و اجاره به ماهیانه 500 هزار تومان رو ننوشتیم و من مبلغ 50 میلیون رو برای مالک حواله پایا انجام دادم و ایشان توی sms برای من نوشتند که قرارداد ما به مبلغ 300 میلیون رهن و 500 هزارت ومان ماهیانه اجاره تغییر کرده و در محدودیتهای کرونا هستیم و امکان ثبت در دفتر املاک وجود ندارد. آیا همان sms در زمان اختلاف میتواند ملاک حل اختلاف شود یا حتما باید ثبت در قولنامه شود؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،بله پیامک های دریافتی را ضمیمه دادخواست نمایید یا در صورت اختلاف به دادگاه ارائه نمایید