19 آذر 1399

آیا امکان برداشتن پول خانه به عنوان نفقه پرداخت نشده وجود دارد ؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض خدا قوت. 12 ساله که ازدواج کردم 1 پسر 10 ساله دارم. از ابتدای عقد تا کنون هیچ پولی از همسرم دریافت نکردم و حتی موادغذایی هم به سختی تامین می‌کرد. تقریبا 2 ماه پیش منزل رو ترک کرد و 140 میلیون تومان پول فروش خونه را به حساب من واریز کرد و درخواست طلاق توافقی داد. سوال اول . از نظر قانون این پول واریزی رو میتونم به عنوان نفقه و اجرت المثل این 12 سال حساب کنم؟ یا این پول برای مخارج من و پسرم در این مدت غیبت ایشونه؟
و سوال دوم. بعد از گذشت 2 ماه از رفتن ایشون در شهر دیگری، مشغول بکار شده و اظهار میکنه که هر ماه چند روزی برای دیدن ما میاد. در حالیکه من بعد از 10 روز از رفتن ایشون در شکوائیه ترک منزل را ثبت کردم. در جلسه مشاوره پیش از طلاق هم شرکت نکرد و من هم به دلیل دیسک کمر عصبی، نتونستم این جلسه را برم. آیا برای ترک منزل ایشون را مجازات میکنن؟ یا صرف اینکه پولی را برای من واریز کرده این جرم از ایشون ساقطه؟!!!
ممنونم از توجه شما. 😊 خدا قوت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم. وجه واریزی را به عنوان مهریه تلفی کنید دادگاه نفقه اگر به دلیل عدم حضورتان ابطال نشود جلسه تجدید خواهد شد و حتما در جلسه شرکت کنید برای ترک انفاق کیفری می توانید شکایت به دادسرای محل نمایید.