24 آذر 1399

استرداد مبیع

دسته بندی : حقوقی | املاک
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده یک قطعه زمین مسکونی در سال 96 به قیمت کل 855 میلیون تومان که مبلغ 500 میلیون تومان در جلسه طی چکی وصول شده و چون سند ملک مورد معامله بابت ضمانتی در رهن بانک بود الباقی مبلغ 355 میلون تومان را به بانک پرداخت کنم و سند را آزاد و به نام خودم انتقال بدم. در سال 97 شروع به ساخت یک واحد منزل مسکونی در زمین مورد معامله کردم و الان در آن ساکن هستم. فروشتده در سال 98 یک تعهد از بنده گرفت که ظرف ده روز آینده بدهی بانک را تسویه کنم و اگه نتونم معاملمون فسخ بشه. اکنون دادخواست داده و حکم بر فسخ مبیع و استرداد مبیع صادر شده است.
حالا تکلیف اون خونه ای که ساختم چی میشه؟
تکلیف اون 500 میلون پولی که بابت ثمن معامله پرداخت کردم شامل سود هم میشه؟
آیا این حکم قابلیت اجرا دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

هر نوع رای قطعی محاکم قابلیت اجرایی دارد درصورتی که رای شما قطعی نشده با مراجعه حضوری با وکیل مشورت و حتما تجدیدنظرخواهی انجام بدید