28 آذر 1399

عدم تمکین همسرم در دوران عقد

دسته بندی : خانواده | تمکین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخير
من در دوران عقد هستم و درخواست تمكين دادم خانم از الان بهانه هاي واهي ميگيره ميگه تمكين ميكنم ولي از يطرف ميگه من مشكل جنسي دارم با كسي در رابطه هستم و يسري مسائل ديگه كه قصد داره حرف واسم درست كنه و از رابطه جنسي به بهانه مشكل داشتن من خودداري كنه راه حل شما براي برخورد با اين قضيه چي هست ؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر در زمان عقد باشید و هنوز زوجه از شما تمکین نکرده او می تواند از حق حبس خود برای مطالبه مهریه استفاده کند و تا زمان اتمام زمان دریافت مهریه حق دارد به طور کلی تمکین نکند اما اگر یکبار تمکین نموده نمی تواند به ادعای اینکه شما با کسی رابطه داشتید تمکین نکند و اگر در دادگاه چنین دفاعی بکنند از موارد افترا محسوب و شما حق طرح شکایت خواهید داشت. به هر حال سعی کنید موانع عاطفی تمکین را رفع نمایید چون برای ادامه زندگی مشترک لازم است