04 دی 1399

اعسار مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده برای مهریه اعسار درخواست دادم و چون هیچ مالی مثل خونه و ماشین نداشتم و معلم هستم قاضی یک سکه پیش و سالی یک سکه معین کردند
از طرفی متوجه شدم وکیل همسرم رفتن و حساب بانکی که بیشتراز ۳ ساله بسته شده رو صورت حساب گرفتن و آوردن به دادگاه ارائه کردند واقعا پول داخل حساب برای بنده نیستش و برای برادرم بوده که خارج از کشوره ودر صورت حساب اعلام شده (نزدیک ۴ سال پیش) حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون داخلش پول بوده
که نهایتابا صورت حساب اعلام شده حتی قاضی از من سوالی نپرسیدن و رای به اعسار بنده دادن
سوالم اینکه برای اعسار آیا مگه یکسال گذشته ملاک نیست و بنده هم‌در فرم اعلامی ریز دارای ام رو اعلام کردم آیا دادگاه تجدید نظر میتونه به این صورت حساب استناد کنه و رای اعسار رو عوض کنه؟ آیا بنده باید برم برای دادگاه تجدید نظر توضیح بدم و ثابت کنم که واقعیت پول چی هست یا نیازی نیست؟
شما چه پیشنهادی می دهید بنده چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله دادگاه میتونه استناد کنه شما با تنطیم لایحه و استشهادیه محلی اثبات کنید که پول متعلق به برادرتون هست اگه بتونید نوشته ای از برادرتون بگیرید که پول در حساب شما امانت هست هم مفید فایده هست. موفق باشید.