10 دی 1399

قرارداد

دسته بندی : حقوقی | املاک
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
اینجانب یک قرارداد مشاوره تحصیلی با یک فرد از سمت یک گروه دانشجویان در حال تحصیل در خارج از کشور، منعقد کردم که در آن بنا به انجام یک پروسه در چند محله بود، و پیش از آغاز هر مرحله هزینه آن دریافت می گردید. در قرارداد ذکر شده پس از دریافت هزینه یک مرحله دیگر هزینه قابل عودت نیست. در بند دیگری از قرارداد اشاره شده که تمام مراحل به نحو احسن از سمت مشاور صورت می گیرد. طرف قرارداد بنده مراحل را به نحو احسن انجام نداده اند و بین گفته های ایشان در مورد روند انجام شدن امور که در ویس های واتس اپ برای بنده ارسال می کردند و نحوه ای که این مراحل را انجام می دادند تفاوت های فاحشی وجود دارد. آیا با وجود پرداخت پول در چند مرحله به دلیل عدم پایبندی ایشان به انجام دادن امور به نحو احسن، بنده می توانم در این مورد از ایشان شکایت و دعوی بازگشت کل مبلغ را داشته باشم؟
با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بله دادخواست الزام به ایفای مفاد قرارداد و مطالبه ضرر و زیان مطرح کنید