30 دی 1399

قراردادی که توسط دادگاه رای قطعی به فسخ آن صادر شده می توان دادخواست بطلان داد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .قراردادی را که قبلا توسط دادگاه رسیدگی و رای قطعی به فسخ ان صادر شده میتوان برای همان موضوع قرار داد دادخواست بطلان داد .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون آثار فسخ قرارداد با بطلان قرارداد متفاوت است تقدیم دادخواست بطلان قرارداد با ارایه دلیل معتبر بلامانع است