30 مهر 1401

اختلاف بین مالک سرقفلی و شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، سرقفلی ملک تجاری ۱۷ متری رو سال ۶۸ خریداری کردیم ،( مغازه تیرچوبیی تاریخ نصب کنتور برقش سال ۱۳۳۶ میباشد ) الان شهرداری میگه شما مدرکی دال بر تجاری بودنش تو شهرداری ندارید ، خود ماهم چیز خاصی نداریم ، کمیسیون ماده صد رای به یک پنجم ارزش سرقفلی داده، کارشناس رسمی دادگستری به قیمت روز معاملات ملکی قیمت گذاری کرده ، آیا اصلا شهرداری ادعاش درسته ؟ و اگه درسته باید به قیمت روز و معاملات ملکی قیمت گذاری بشه ؟ تغییر بنیادی یا مقاوم سازی نشده ، دیوارهاش یک متری و سقفش چوبیه ، البته بهداشت وادارمون کرد سقف کاذب بزنیم و درش رو عوض کنیم و کاشی کنیم، ممنون میشم شسته رفته جواب بدین، باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید مستندات درمورد مالکیت شخص فروشنده به جنابعالی ارائه دهید که ملک تجاری بوده و بدون پرداخت گواهی عدم خلاف شهرداری پایانکار ارائه داده است درصورتی که هیچ مدرکی ندارید از شهرداری در دیوان طرح شکایت نمایید بعلت اینکه تادتغییری در مغازه ایجاد نشود خلافی منتفی میباشد