ترک انفاق کیفری چیست؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده و همسرم با توجه به اختلافات تقریبا دو ساله جدا زندگی‌میکنیم
و نفقه ایشون کارشناسی شده و بنده ماهی 600 تومن‌نفقه ایشون رو پرداخت میکنم
در کارشناسی هم نوشته شده که نفقه برای مسکن ،خوراک ،پوشاک ،درمان و ... دیده شده
بعضی از وکلا و مشاوران میگن که چون شما برای همسرت خونه تهیه نکردی و خونه نداری شامل جرم ترک انفاق کیفری میشه و حتما باید برای ایشون منزل در شان تهیه کنی و بعضی هم میگند همین واریز نفقه کامل ترک انفاق کیفری رو ساقط میکنه
متاسفانه چون ایشون مهریشون رو مطالبه نکرده و بنده توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا رو ندارم و حتی با فرض قبول کردن اعسار مهریه توانایی پرداخت مهریه رو ندارم و به هیچ وجه به طلاق توافقی هم راضی نیستند
فقط ممنون‌میشم که با دلیل بگید با این شرایط پرداخت کامل نفقه ،جلوی شکایت ترک انفاق کیفری رو میگره یا خیر؟
من حتی راضیم درخواست عسر و حرج بدند و طلاقشون رو بگیرند اما متاسفانه اقدامی نمیکند و چندین بار اظهار نامه ارسال کردند که آدرس منزل بدم‌که ایشون برگردند‌و زندگی‌کنند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نفقه شامل تمامی مواردی که بیان نمودید می باشد و همین که نفقه مقرر تعیین شده را پرداخت نمایید جرم ترک انفاق محقق نیست و عدم تهیه منزل از موجباتی خواهد بود که زوجه تمکین ننماید .