30 بهمن 1399

بهترین راه وصول چک که رای دادگاه آن قطعی شده چیست ؟

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چکی را به اجرا گذاشتم و صاحب چک به دادگاه نیامد و محکوم شد . بهترین راهکار برای ادامه و طلب حق خود چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بعد از تشکیل پرونده اجرایی علیه صادر کننده چک ابتدا تقاضای توقیف اموال منقول و غیر منقول از طریق پلیس زاهور و اداره ثبت اسناد و املاک انجام می شود همچنین توقیف حساب‌هایی که محکوم علیه نزد بانک ها دارد در صورت عدم توقیف اموال. می توانید تقاضای جلب محکوم علیه را بدهید