01 اسفند 1399

آیا برای همسر خارجی می توان شناسنامه ایرانی گرفت ؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من در کشور عراق ازدواج کردم وخانمم عراقی است ودر شناسنامه هنوز مجرد هستم والان در ایران زندگی میکنم والان میخوام باسشون شناسنامه بگیرم لطفا راهنمایم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا به شرط مسلمان بودن زوجه عراقی باید ازدواج خود را در ایران ثبت کنید ثانیا به فرض ثبت ازدواج شما نمی توانید برای زوجه شناسنامه ایرانی بگیرید بلکه با مجاز خواهید بود به دلیل ازدواج زن با مرد ایرانی برای وی پاسپورت با تابعیت مضاعف ایرانی بگیرید