01 اسفند 1399

تقسیم ارثیه بین وراث بدون ذکر نام یکی از ورثه در حصر وراثت صحیح است ؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. پدربزرگ پدرم سال 54 فوت کرده و ماترکش 114 هکتار زمین هستش و در سال 77 عموهای پدرم بدون ذکر نام پدربزرگ خودم اقدام به انحصار وراثت کردن و زمین ها را بین خودشان تقسیم کردن وسند گرفتن. آیا ما حقی داریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا اخذ حصر وراثت بدون ذکر نام سایر ورثه وصف کیفری دارد اما چون مشمول مرور زمان شده طرح دعوی کیفری منتفی است اما از طریق طرح دعوی حقوقی امکان اصلاح گواهی حصر وراثت وجود دارد سپس ابطال تقسیم ترکه و حتی مطالبه اجرت المثل ایام تصرف در مدت زمانی که در تصرف سایر وراث بوده