02 اسفند 1399

وکالتنامه رسمی جهت انجام امور

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با پیگیری از اسناد رسمی بابت وکالتنامه تام الاختیار ثبت شده که با پدرم همه کارهاش رفتن انجام دادن و اینکه با پیگیری از بانک که پول خرید زمین شوهرم پرداخته و خواهرش تا امروز یکجا ۵۰تومن تو حسابش نداشته که زمین بخره و دو سه ساله مشغول به کار شده که درامد خاصی نداره و بابت دور زدن قانون اینکار انجام دادن یعنی اینجوری راهی برای اثبات نمیتونه باشه؟!
پس قانون چطور دور زدن اشخاص رو میخواد بفهمه که حق رو ناحق میکنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام،لطفا سوال خویش را از وکیلی که سوال ابتدایی شمارا پاسخ داده اند،پرسش نمایید و یا اینکه سوال خودرا بصورت کامل مطرح فرمایید،موید باشید