06 آبان 1401

پرونده فاقد موضوع فعال است یعنی چه؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
از یک نفر با عناوین خیانت در امانت و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کردم و بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کرده، دادستان هم کیفر خواست صادر کرده و هنوز دادگاه و تاریخش مشخص نشده، از طرفی در دادگاه حقوقی هم دادخواست دادم و تقاضای اعسار از هزینه دادرسی کردم که در دادگاه تجدیدنظر پذیرفته شده ولی پرونده الان در حالت فاقد موضوع فعال هست، چرا این اتفاق افتاده، الان چکار کنم که پرونده حقوقی به جریان بیافته؟آیا باید لایحه بدم، با توجه به اینکه گزارش کارشناس رسمی ضمیمه دادخواست بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . کاربر گرامی به شعبه رفته و موضوع را پیگیری کنید. با توجه به قطعیت پرونده اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در دادگاه تجدیدنظر، پرونده مجدد به شعبه بدوی ارجاع و پیگیری می شود. خودتان هم پیگیر این مساله باشید. موید باشید.