07 اسفند 1399

ایا امکان استرداد چک بدلیل معیوب بودن کالا وجود دارد ؟

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
حدودا 4~5 سال گذشته چند تا چک دست کسی داشتم، که خرید و فروش کیک و کلوچه میکردیم،
از تهران میفرستاد کرمان که بفروشم
چندین مورد محصول کپک زد، شکایت کردم و نامه از وزارت بهداشت و درمان گرفتم که تعداد 500 کارتن محصول گندزده،

قرار شد خسارت را دوستانه جبران کند،
اما جبران نکرد، من هم پیگیر نشدم

حالا بعد از چند سال بابت چک شکایت کرده،
الان نامه و گزارش کارشناس بهداشت درمان کرمان با تائیدیه دادگاه موجود است،

آیا با مدارکی من دارم، ایشان باز هم میتواند مرا محکوم کند، یا نه؟

با تشکر
محمدحسین شعبانی، کرمان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما باید دادخواست تقابل به طرفیت تولید کننده و دارنده چک که برای وصول اقدام کرده بدهید و با ارایه دلیل مبنی بر معیوب بودن کالا به دلیل عدم استحقاق دارنده تقاضای استرداد چک را بنمایید