09 اسفند 1399

با کشف مدرک جدید برای اقامه دعوی چکار باید بکنم ؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام
بنده باغی داشتم که دادگاه بدوی به طرف مقابل بخاطر شهادت دو نفر در مقابل تمامی مدارک صحیح و غیر قابل انکار‌ رای داد،
در دادگاه تجدید نظر همان رای تایید گردید.
الان بعد گذشت ۷ ماه قراردادی پیدا کردم که تمامی شهادت و حرفهای خوانده را دروغ و‌کذب نشان میدهد
ایا باید به دیوان عالی مراجعه کنم اطفا راهنمایی بفرمایید ممنون و سپاسگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر شما ابتدا دادخواست حقوقی داده اید و رای به ضرر شما صادر و در مرحله تجدید نظر قطعی شده مستند به بند ۷ ماده ۴۲۶قانون آیین دادرسی مدنی در محکمه تجدید نظر دادخواست اعاده دادرسی بدهید