16 اسفند 1399

اراضی زراعی - افراز - تفکیک - مزایده

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام در سال ۹۳ مقدار دو هزار ‏متر مربع از اراضی بنده با میزان ۳ لیتر بر ثانیه به مزایده گذاشته شد و طی آن پروانه بهره برداری دو هزار متر از اراضی با حجم ۳ لیتر بر ثانیه به نام برنده مزاید گردید لذا از آنجا که سند مابقی اراضی به نام بنده می باشد طی یک قولنامه ‏عادی یک سال بعد از مزایده موضوع مزایده را از ایشان خریداری نمودم که علاوه بر ‏قولنامه دستی به صورت محضری نیز اقدام نمودیم لذا در حال حاضر جهت اضافه نمودن ۲ هزار متر از اراضی با حجم ۳ لیتر بر ثانیه ‏به پروانه بهره برداری خود و بنام خودم جهت اضافه نمودن حجم ‏لیتر آب مصرفی به سند اراضی خوداقدام به طرح دعوی با چه عنوانی نمایم. ممنون از راهنمایی حضرات

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام شما با خریدن قسمتی از یک زمین مشاعی و داشتن مالکیت مشاعی حق استفاده از آب چاه به همان نسبت را دارید. در این صورت باید تقاضای افراز ملک زراعی مشاعی را به اداره ثبت محل بدهید.