13 آبان 1401

دادخواست استرداد طفل تحت حضانت

دسته بندی : خانواده | حضانت
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام سلام وخسته نباشید من ۱۰ساله ازدواج کردم والان هم یه دختر ۷ ساله دارم زنم یک ساله قهر کرده اینم بگم که کلا فرق کرده سر هیچی فورا قهر میکنه باراخرم رفتم بیارمش پدرش که تو روابط عمومی دادگستری هست یک کاغذ آورد که اینو امضاء بعدبببرش تو کاغذهم نوشته بود از این به بعد با اخلاف و...میشم تعهد میدم منم ولی من هیچ مشکلی ندارم به عنوان اینکه که مدرک داشته باشند اونو کارو کردند بعداز اینکه خانوممو آوردم چند روز بعدش سر هیچ چی پاشد رفت خلاصه دوباری به شورای حل اختلاف رفتم و۱۰میلیون هم نفقه ای یک سالو دادم بعدش گفتند تمکین بده اگه نیومد بفرستم دادگاه منم دادم نیومد یکبار هم احضار شدیم به شورا مریض بودم نتوانستم برم ویبارم اون نیومد خلاصه بار آخر هم که ۲۵ماه گذشته بود وقت دادگاه داشتیم که من فکر میکردم ۲۶هست نتونستم برم وسرماه دوتا پیام آمد که نوشته بود ۲۷ ابلاغیه آمده برا شما که سرماه در دادگاه حضور داشته باشین برای معرفی به پزشگ قانونی وبازم که وقتش گذشته بود وبعداز اونم هیچ اقدامی نکردم الان من چیکار کنم با چه راهی اقدام کنم خودمم کارگرهستم بخدا گرفتارم و۵ماهی هم میشه نمیزارن بچمو هم ببینم خدا ازتون راضی باشه کمی راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر دخترتون ۷ سال رو تموم کرده باشند چون تا ۹ سال تمام قمری ( سن بلوغ شرعی ) حضانت اصولا با پدر خواهد بود میتونید طی اظهارنامه ای از همسرتون درخواست کنید فرزند رو مسترد کنن و در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد طفل تحت حضانت به طرفیت ایشون مطرح کنید .و در خصوص سایر موارد به نظر می‌رسد نیاز به ارایه توضیحات کامل تر از ناحیه شما و مشاوره کامل تر می باشید . موید باشید .