15 آبان 1401

نفی نسب پدر از فرزندان خود

دسته بندی : ارث و امور حسبی | نفی نسب
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
عذرمیخوام من پدرم از ۲ سالگی مارو گذاشته بهزیستی و گفته ک پدر ما نیست و اسم مارو از شناسنامش انداخته بیرون من حتی موقع سربازی رفتم برای کارای معافیت بدلیل همین ک اسم مارو حالا یا با پارتی و چجوری در آورده نتونستم و مجبور شدم برم الان ۲۸ سالمه ک میخوام شکایت کنم ک حق و حقوقمو بگیرم و ثابت کنم بالاخره ببینم جریان چیه آیا حرفم به جایی میرسه؟؟؟؟
اسم اون تو شناسنامه ما هست ولی ما نه
ثبت احوالم میگه نیست اسم ما تو شناسنامش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتواتیددبا دستور قضایی بخواهید تا با آزمایش DNE مشخص گردد