19 اسفند 1399

چگونه شرکت دانش بنیان را ثبت کنیم و اعضای آن باید چه شرایطی داشته باشند؟

دسته بندی : ثبتی | ثبت شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرکت دانش بنیان چیست و عموما ثبت شرکت دانش بنیان در کدام قالب مناسب تر است و شرایط اعضای آن چگونه است ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شرکت های دانش بنیان شرکت هایی هستند که می توانند از طریق فروش فناوری (خدمات) به درآمد و سود برسند. عموما برای ثبت شرکت دانش بنیان ، شرکت سهامی خاص مناسب تر است. اعضای شرکت دانش بنیان می بایست بدین گونه چیده شوند: حداقل دو نفر از اعضای هیئت مدیره باید مدرک کارشناسی ارشد به بالا و یا اختراعی ثبت شده داشته باشند و یا عضو هیئت علمی دانشگاه باشند