19 آبان 1401

تقاضای بازنشستگی پیش از موعد مقرر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به صدور حکم بازنشستگی طبق ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات تسهیل نوسازی کشور
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده ۱۶ سال سابقه کار در شرکت بیمه دارم و سنم ۳۶ سال هست بعلت دیسک گردن و تحت فشار قرار دادن عصب های دستم شرایط کار برام دشوار شده و دستام بی حس میشه میخواستم بپرسم آیا با سن ۳۶ و ۱۶ سال سابقه کار بنده میتونم خودم رو بازخرید کنم یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله شما میتوانید از بیمه تقاضا کنید و در صورت احراز شرایط مقرر میتوانید با ۱۵روز حقوق خود را باز خرید کنید .