21 آبان 1401

سوال در خصوص عزل ناظر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | عزل ناظر
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
مادرم محجوره و قراره براش قیم تعیین بشه چند خواهر برادر ناتنی از همسر قبلی پدرم دارم
الانم با یکی از برادرام در یه جا زندگی میکنیم هر جا مخصوصا اداره جات میگه من نگهشون میدارم و...
همین برادرم با یکی از خواهرام بخاطر مسایل ارثی بعد از فوت پدرم با هم اختلاف دارن و پای مادرم بین این اختلافه مثلا برادرم مهریه مادرم رو به اجرا گذاشته و خواهرم میگه میخواد مهریه نامادریمون رو برای خودش برداره منم واقعیت نمیدونم نیتش از کمک هاش چیه کلا مشخص نیست
برای همین در کلانتری گفتن چون شما دوتا باهم اختلاف دارین ما هم اسم پسر خودش رو برای قیومیت مینویسیم و ضرورت دارد دادستان تصمیم نهایی رو بگیرد و حتی در برگه ای هم نوشتن که این دوتا باهم اختلاف دارن
با این حال ممکنه برادرم رو بعنوان ناظر بر قیم انتخاب کنن؟در این صورت ممکنه از سمتش سو استفاده کنه و همش تو کارم دخالت های بی جا و صرفا برای ایجاد مزاحمت کنه
میتونم درخواست کنم اونو ناظر نکنن و کسی دیگر مثل یکی از افراد خانواده مادرم مثل دایی و اینا رو برای سمت ناظر در نظر بگیرن؟یا اصلا خود دادگاه یا دادستان به عنوان ناظر عمل کنه و من در همه تصمیمات مستقیما با خود دادگاه مشورت کنم؟
کلا راهی هست مانع ناظر شدن این برادرم شوم بدون اینکه از اینکارم ینی مانع شدنم بهونه ای برای اذیت کردن پیدا کنه؟
سوال اخر اگ نتونستم مانع بشم و ناظر شد و دخالت های بیجا کرد یا خواست از سمتش سواستفاده کنه و اذیت کنه راهی برای عزلش هست؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي تصميم گيري در خصوص تعيين ناظر با دادگاه ميباشد در صورت داشتن مداركي دال بر خيانت ناظر ميتوانيد دادخواست عزل ايشان را مطرح نماييد.