24 آبان 1401

سوال در خصوص اجرت المثل زوجه

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من برای اجرت المثل اقدام کردم
منتها روز، دادگاه چون گفتم برا پول گرفتن درمنزل کارنکردم، قاضی، رای رابنفع ایشون دادن میشه بهم بگید بعدازاعتراض مجدد دردادگاه دقیقاا چه چیزی، باید بگم تا قاضی،این حق وبمن بده

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و احترام _کاربر گرامی در صورت تمایل میتوانید در قسمت درخواست های کاربران ،درخواست اوراق قضایی برا من ثبت کنید تا در اسرع وقت ،درخواست شما جهت اعتراض به رد اجرت المثل را تنظیم نمایم