قانون حمایت از خانواده و پرداخت نفقه

دسته بندی : خانواده | نفقه
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .همسرم در شورای حل اختلاف شهرستانی که زادگاه پدری ایشان هست و ابواب جمعی آنجا بر اساس روابط اجتماعی شهرهای کوچک کاملا درون نهادی میباشد دادخواست نفقه خود را ثبت نموده در حالیکه منزل سکونت وی و دو فرزند خردسالم در مرکز استان قرار دارد آیا این امر بر خلاف ماده 12 قانون حمایت از خانواده نیست ؟ من طی لایحه ای این نقص را به شورا اعلام کردم اما در کمال تعجب در ابلاغیه جدید ده روز بعد زمان قرار کارشناسی اعلام شده .لطفا راهنمائی بفرمائید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هیچ مشکلی ندارد زوجه خودش محل اقامتش رو تععین کرده و مورد قبول میباشد