دعاوی قراردادی و فسخ آن

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
علیرضا جمالی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چند وقت پیش معامله ایی را انجام دادم و در معامله واسطه ایی بین ما بود حال مشکلی در معامله بوجود آمده و میخواهم شکایت کنم و تنها دلیل و مدرکم همان واسطه است میتوانم قبل از اینکه شکایت کنم از واسطه اقرار و یا شهادت بگیرم .... جلوی چند نفر صورتجلسه کنم خوبه یا در دفتر خانه اقرار بگیرم و یا از طریق کارشناس دادگستری اقدام کنم.....باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

جزییات سوال و معامله مبهم است، شروط ضمن عقد و خیارات فسخ تعیین کننده است، در مجموع شهادت شهود از ادله اثبات ادعا میباشد و شیوه اخذ موضوعیت ندارد